Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blaski, 35lv body bez buffa

Ciasteczkowy ;D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja postac bedzie wygladac tak na drop blaskow:

-35lv z bojem, mam tez wilka wojennego 10% na kryta

-aura m1, berek 17pkt albo m1, dzisiaj dobijam 35 i nwm czy wejdzie i czy znajde OZ

-12,3k pz, na 2h bedzie renifer ktory daje 1.5k hp od mikolaja, a drugie 2h bd musial bez niego dropic

-338 defa

-rib+9 sr34 8omdlenie kd+4, z renifera dojdzie 15% obrazen

-zbrojka lwia+9 2k pz 5 od pz, kd+3 uchyl def

-reszta eq to buty, bransa, wisior 1.5k pz, czyste ebo/zelak/5katna+9, moze do ebo dam przetopy

-na te 4h bede mial duze zielone i fioletowe potki zeby szybciej szlo, berek jest na 16pkt i z nim mam 135 szybkosci ataku czyli z zielona potka 165, ale bd na 17pkt albo m1 na event

Tak wyglada moja postac, nie posiadam zadnego buffa i nie bede go na szybko expil do 35 zeby chociaz byl ze skillami m1, bo mi sie nie chce i bede mial lagi na 2 metki. I teraz pytanie gdzie dropic ? M2 odpada, na BO wszystko bedzie zajete, myslalem o swiatyni, ale tam tez ciezko bedzie cos znalezc. Dzisiaj przyszedl mi do glowy ten spot ezotow na orkach w lewym dolnym rogu, jest ich tam calkiem sporo i sa slabe, co o tym myslicie? Bede mial rekawiczke na 3h sciagana z lasu wiec do zarobku z blaskow wpadnie na pewno kilka ribkow. Gdzie polecacie mi dropic ?

Opublikowano

Blaski ? jakie blaski? kiedy?co?jak?

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Skrzynie Blasku ^^

@topic

Spoko :)

Dasz radę D:

Tyle to ja też wiem geniuszu, tylko on pisał, że jest przygotowany na drop, a na forum nic nie piszę o tych blaskach.

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Możesz spróbować w lochu małp łatwym przy okazji jakieś medale pewnie wpadną.

Na ezotach raczej bym odradził, może i są słabe ale rzadko z nich cokolwiek dropi.

Pozostaje jeszcze M2 i pustynia.

Opublikowano

Zobacz sobie rozpiske eventow swiatecznych, 6 stycznia blaski.

Aysen, dropilem w m2 jak ostatnio dropily tyle, ze bez rekawicy i droplem 2szt  w 1h. W loch nawet sie nie pcham, bo tam jest od chu** ludzi, a do tego w latwym lochu malpy maja okolo 20lv, a ja 35 wiec odpada calkowicie. Jesli pustynia to gdzie tam jest jakis duzy spot tych pajakow, skorpionow itp? Mozesz mi opisac mniej wiecej, a najlepiej jakbys dal mapke z zaznaczonym spotem to dam limit lajkow ;p

Dobra juz mam. Co do ezetow na Dolinie, bo chodzi mi to fanatyki, arahany itp. to dzis jechalem na resp best lucznika i po drodze byl jakis mniejszy spot wiec go wzialem z rekawica, a byl maly w porownaniu do tych w lewym dolnym rogu i droply w przewodniki + i cos tam jeszcze, wiec nie wiem czy taki maly drop z nich

Opublikowano

Tyle to ja też wiem geniuszu, tylko on pisał, że jest przygotowany na drop, a na forum nic nie piszę o tych blaskach.

6 stycznia o 18 przez 4 godziny drop Szkatułek Blasku Księżyca

Opublikowano

Zobacz sobie rozpiske eventow swiatecznych, 6 stycznia blaski.

Aysen, dropilem w m2 jak ostatnio dropily tyle, ze bez rekawicy i droplem 2szt  w 1h. W loch nawet sie nie pcham, bo tam jest od chu** ludzi, a do tego w latwym lochu malpy maja okolo 20lv, a ja 35 wiec odpada calkowicie. Jesli pustynia to gdzie tam jest jakis duzy spot tych pajakow, skorpionow itp? Mozesz mi opisac mniej wiecej, a najlepiej jakbys dal mapke z zaznaczonym spotem to dam limit lajkow ;p

Dobra juz mam. Co do ezetow na Dolinie, bo chodzi mi to fanatyki, arahany itp. to dzis jechalem na resp best lucznika i po drodze byl jakis mniejszy spot wiec go wzialem z rekawica, a byl maly w porownaniu do tych w lewym dolnym rogu i droply w przewodniki + i cos tam jeszcze, wiec nie wiem czy taki maly drop z nich

Chodziło mi o loch małp normalny, nie łatwy.

Ja zawsze dropiłem na tych spotach jeśli chodzi o ezoty (fanatyki itd.) Przy okazji jest szansa, że ci z nich wyleci RIB.

9211914203293311134111.jpeg

Zaznaczone na niebiesko (na numerki nie zwracaj uwagi bo to foto z neta)

Opublikowano

Ja bym ci radził jeździć po m2 bić metki i z mobów przy okazji będą wylatywać Szkat.Blasku :)

Lub z kolegą/znajomym z gildii razem expić na Czarnych Orkach(jeżeli sam nie dasz rady),przy okazji nadropisz pewnie kilka bodzi i zębów orka :)

You could be the corpse and I could be the killer
If I could be the devil, you could be the sinner
You could be the drugs and I could be the dealer
Everything you say is like music to my ears

Opublikowano

Wdg mnie to dolina, na okolo swiatyni powinno ci ladnie dropic z desek. Jest to jedno z nielicznych miejsc gdzie nie bedzie az tak duzo ludzi jak np. na BO.

1364672805-U250359.png

Opublikowano

Wdg mnie to dolina, na okolo swiatyni powinno ci ladnie dropic z desek. Jest to jedno z nielicznych miejsc gdzie nie bedzie az tak duzo ludzi jak np. na BO.

On nie ogarnie desek kolego..

Do tego bez buffa, według mnie to jedynie tam gdzie się dropi riby, ale tam za dużo blasków nie poleci.

No chyba, że w m2 na dzikich generał, ten spot obok polanki, w shinsoo m2. Są tam duże spoty, jeśli dasz radę to może zarobisz.

Kolega up był szybszy. :D

Opublikowano

Ja bym ci radził jeździć po m2 bić metki i z mobów przy okazji będą wylatywać Szkat.Blasku :)

Lub z kolegą/znajomym z gildii razem expić na Czarnych Orkach(jeżeli sam nie dasz rady),przy okazji nadropisz pewnie kilka bodzi i zębów orka :)

bodzie od 55 leca na orkach czy 50 xD 

Opublikowano

Może jednak świątynia? ;> Tam spoty mają fajny resp, a do tego myślę, że dasz sobie spokojnie rade :D

ARIONE-MINI.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam :)

Jezeli chodzi o drop szkat blasku ja osobiscie polecam lochy małp na bossach ja 35 lv z podobnym eq dropie w normalnym lochu małp oprucz duzej ilości blasków dodatkowo lecą medale i zioła co schodzą szybko i można na nich sie dorobić :)

Pozdr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...